Tuesday, July 11, 2017

Cream Horn || Renyah nak buat tapi sedap dimakan..


Menu paling struggle buat masa hari sabtu lepas. Balik dari outing lepas asar terus buat, sampaikan tetamu sampai jam 7 lebih pun tak siap2 lagi...;-)

Tobat rasa nak buat. Tapi bila fikirkan rasanya yang super duper sedap, pastu tetamu makan pun tinggal pinggan kosong je, tengoklah kot2 rajin nak buat lagi. Nak buat Cream Horn ni kena ada passion lah.. 

#buatsampaisakitpinggangtau


Anak-anak murid tanya " senang tak cikgu buat ni". 
Haha.. Cikgunya jawab "macam nak nangis buat ni".. 
Anak murid cakap " makan juga lah senangkan cikgu".. 


Alang2 kastard ada lebih, saya pun buat kastard tart..


Chocolate pastry..
Sedap ni.. Makan 2 pun dah kenyang tapi nak makan lagi juga ..:-)


Meatball bolognese..


Moga sedaplah hendakNya.. Aaamin..


Daim tunggu siapa tu?
Pakai baju yang tok ayah & tok ma beli kat Mekah..


Ni ler anak2 muridnya..


Tq for coming ya semua.. Walaupun cikgu ni selalu busy ke sana ke mari, tapi rumah cikgu selalu terbuka untuk datang beraya..






Post a Comment